Sunday, April 29, 2012

211 Happy Birthday My Super Cute Niece!

Sunday, April 29, 2012
Assalamualaikum!


Semalam ada perhimpunan Bersih, semalam jugak ada my niece birthday!


Abaikan Bersih yang huru hara tu. Happy birthday to my sweet niece, Nurarfa Khadeja Hamzah.

Saja nak buat wish birthday kat sini walapun adik pah tak baca blog ni. Baca pun belum pandai sebab baru masuk 4 tahun. 28 April 2012. Genap 4 tahun adik pah. Ucu sayang sangat kat adik pah tau. Jangan nakal2. Makan banyak2 biar comel cam ucu jgk. Hehe


Taun depan dah boleh masuk sekolah. Tapi adik dah pandai dah. Tak pakai pampers malam2. Good Girl. 

Semalam adalah call dia. Dia cakap ''ucu ucu, hari kan selamat hari jadi kita tau. Kita dapat basikal kaler dirah (merah). Babah belikan". Lepas tu apa lagi dia menuntut hadiah besday dari ucunye la pulak Dah janji nak belikan dia baju. Tunggu dulu eh dik, tunggu ucu dapat keje yang mantap2 pastu kita shopping baju kt Jusco! Hehehe.





Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to adik pah,
Happy birthday to you,
And I love you!




adik pah dengan kak ya kt Langkawi

masa mandi kolam kt Kelantan


adik pah dengan ucu masa naik cable car kt Langkawi...

naik bot nak ke Tasik Dayang Bunting




mandi kolam kt Port Dickson
my sweet niece! Love u adik!

No comments: