Sunday, April 29, 2012

210 Aku dan Wayang

Sunday, April 29, 2012
Assalamualaikum semua!



Update blog jadi jarang2 kalau takde masa nak update blog. Idea muncul tiba2 tapi laptop takde depan mata. Tapi kadang2 idea tiba2 datang tu takleh digunakan pakai sebab idea nak kutuk orang! Hahaha. Taknak la, kang ada orang baca dan sentap! SENTAP! Bukan boleh orang2 ni sentap! Eh malas aku! Tak kuasa nanti menahan amarah dalam hati!




Jadi buat tak tau je la. Sabar je lah! 


Ok abaikan kisah tu!




Ok bye!



Eh belum lagi. Nak cerita pasal tengok wayang.




Masa hari rabu hari tu ada pergi tengok wayang. Takde cerita selain cerita Uncle Usin. Yang lain tamil hokkeyyy. Sebab pelakon nye Zizan and Johan. Kita pun try la nak tengok kan. Tiket pun rm6 je. Murah gila! Biase la kan hari rabu pulak mesti la murah.




Sekali kan, bila tengok cerita tu. BODOH sangat jalan cerita. Tak sesuai jalan cerita gitu dengan pelakon nye yang memang lawak gila. Jurus segala jurus konon. Cerita murahan sgt. Lawak ntah hape2. Last2 sekali tak tau pun siapa Uncle Usin tu. Maybe Nabil kot yang jadi tukang kutip sewa rumah Zizan tu. Isk SENGAL!


Tak puas hati tengok cerita gitu. Hari Jumaat tengok The Avengers pulak. BEST! BEST GILA! Walaupun amik yang late night movie, mata mengantuk tahap gaban. Sejuk macam nak beku dalam wayang tapi tengok jugak cerita tu sampai habis. Bukak mata besar2.Hahaha 




Kisah Hulk, Thor, Ironman, and Captain America yang tolong Fury untuk selamatkan dunia dari dihancurkan oleh Loki, adiknye Thor. 



Kelakar bila Hulk taknak dengar cakap orang. Pastu dia jadi hijau pastu dia lambung2 kaki Loki lepas tu cakap Loki dewa lembik. Sengal tol! Hahaha.



Puas hati dapat tengok cerita gini. Minggu dulu tengok Battleship. Best jgk. Tu lah berbaloi cerita yang macam ni. Mahal sikit pun takpe. Ok je!




Nanti nak tengok cerita My Way pulak =)






Sekarang perut sudah lapar. Nak masak bubur la!


ok chow!



No comments: