Tuesday, April 3, 2012

204 Hari ni dia baik je

Tuesday, April 3, 2012
Kenapa hari ni kerja asyik update blog jek?



Luahan perasaan yang tak terluah-luah. Aduhai.



Bukan ape kalau buat luahan hati kat sini ada yang tukang menyampaikan. Biase la zaman teknologi ni kan. Cakap sikit pun heboh setaman.


Hokkei hokkei bukan nak cakap pasal tu. Lantaklah dalam hati tu. Malas mau kisah. Perut sudah kenyang makan biskut Hup Seng cap Pingpong td. Sedikit pelik la, kenapa Milo Fuze tu tawar je eh. Ke kita je yang rasa  macam tu. Kita kan sweet! Jadi air yang kita minum tu dia merajuk. Hahaha. *Perasan*


Sekarang ni kedudukan laptop berada di tempat terbaik. Boleh online sambil meniarap! Terpaksa tinggikan timbunan baju biar besar sikit ruang laptop termasuk tempat letak handphone! Hehe *suka sangat*.

Kita ni tinggi,kalau letak laptop atas tilam dah tak muat nak melunjur kaki daru hujung tilam ke hujung tilam. Hehe. *padahal gemuk!* =p

Lepas ni kalau ngantuk boleh terus tidow walaupun tidow dengan kedudukan tunggang langgang. Heh!


Oh lupa, another reason selalu update blog malam ni sebab line tenet baik je malam ni. Laju jek! Padahal bukan online sangat pun. Duk tengok movie and kemas bilik jek. Orang rajin memang cenggitu. =)

MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com


Nak buat pujian sikit, ada seorang blogger ni kan dia sangat cantik lah! Kulit muka bersih je! Jeles I.


Ok nak membebel tu je!









p/s : saya tak kacau orang dan orang jangan kacau saya hokkei! Love u all!

No comments: