Sunday, March 25, 2012

197 Nasi arab Hadramout

Sunday, March 25, 2012
Assalamualaikum!


Selamat Hari Ahad! Malam2 baru nak wish! Nak buat camner, sempat update blog malam jek! Hehe



Siang2 tadi kena masak. Kalau nak tau kitorang kat rumah ni ada turn masak. Masak weekend jek. Jadi weekend ni turn kita n the geng kena masak. Bahan-bahan nak masak semakin berkurangan. Jadi masak lebih kurang je la! Tapi yang pasti kalau kita masak mesti habis. Walaupun masak 1 periuk confirm habis!!! Bangga jap. Hehe



Petang-petang ada orang ajak makan pulak. Bila kita dah kenyang, di ajak makan yang menggugat jiwa raga pulak. Bila kita dah kenyang, dia nak makan nasi arab pulak. Bila kita dah kenyang, jadi kita boleh yang order yang ala2 je la. Sedap jek tengok dia makan nasi arab depan kita. Kita order wullawah tapi orang yang buat wullawah tu sakit kepala jadi tukar french fries je la. Ape class kan makan kt restoran arab makan french fries jek. Hahaha. Takpe2, kepada yang berkenaan, nanti awal bulan kita pergi lagi hokkkeh! Hehe



Hari ahad berakhir dengan perut kenyang sangat! Alhamdulillah! Terima kasih belanja makan. Hehe. 



1 4 3 kt you lah!!!


ni nama kedai. kedai ni dekat dgn plaza idaman gombak

banananana shake kita

ni kita. hehehe

ayam setengah ekor sehhh




Tadi kita minum air banana shake! Peh sedap. Kalah cool blog yang sebelum ni menjadi pujaan hati. 




Nanti nak pergi lagi lah.











tata!


as-salam~~~

No comments: