Wednesday, March 21, 2012

194 Saya berjanji! Tapi.....

Wednesday, March 21, 2012
Assalamualaikum!


alahai kasihan sama ini blog. Tidak berupdate! Walaupun takde orang nak baca sangat sebab pembaca setia adalah diri sendiri! Huahuahua...


Busy busy n busy!


Busy duduk dalam hutan seharian, balik rumah dah kepenatan! Tidow malam selalu lewat lepas tu selalu ketiduran dalam hutan. Teruk punya budak! Hahaha



Balik kerja pun selalu tidow! Tapi bila orang cakap 'siapa banyak tidow cepat gemuk' tak mau terima. Malah sentap  siap nak block orang tu kt fb! Kuakuakua..Tu la sapa suh cakap aku mcm tu, kan dh kena block. Hehehe



Katanya die-hard-fan Harry Potter, tapi bila cerita tu jalan 10minit terus layu mata! Hampeh tol. Movie 7 episod tu makan masa sebulan baru habis. Pastu dah sibuk minta cerita lain! Hehehe...


Sekarang dah pukul 10.12 malam. Jap lg sambung tengok Harry Potter lg tp confirm pukul telur sampai kembang....errrr silap2...pukul 10.45malam sudah layu mata mahu ketiduran lg! Hahaha..



ok lah nak layan Harry Potter dulu la! Chow cin cau!


opppssss jap2...



saya berjanji nak update blog ni hari2 tapi janji yang hanya tinggal janji...takleh nak janji tapi akan diusahakan..Chaiyok2...

Love u all!




as-salam~~~








No comments: