Wednesday, January 18, 2012

191 Love Sucks!

Wednesday, January 18, 2012
Assalamualaikum semua!


Sekarang saya kat Penang dah. Hehe. Jalan2 before masuk kerja katanya. Haha. Haruslah kan berjalan2 dulu sempena cuti raya cina nih. Hikhikhik.

Malam tadi pergi naik bus je. Punya la mengantuk sampai tak sedar tiba - tiba sampai jambatan Pulau Pinang. Bagus gak cmtu sb takde la berjaga je dalam bus. Bohong la kau eiman,ko naik ape2 pun tido cam orang tak tido sebulan! Hahaha. Saya ni pantang naik bus, terus terlelap mata. Tu yang syok. Jadi sampai Penang dalam kul 4.30am pastu akak pick up me at bus stand. Tak rasa penat pun. Siap boleh borak2 dengan dia sampai subuh!

Hari ini dia kerja. Saya kt rumah je ni. Petang nti kuar la. Actually my mom and my sisters family pun odw datang sini gak. Sebab sebab sebab sok ktrg nk pergi Langkawi pulak! Huahuhua! Berjalan sungguh ni!


Whatever la orang nak cakap apa pun, janji aku bahagia and happy. Itu hidup aku kan. Oppss dah beraku pulak. Hehe.

Kepala otak tgh bengong nih! Huahuahua~~~




tata~~

No comments: