Sunday, January 8, 2012

185 Selamat Berhari Minggu!

Sunday, January 8, 2012
Assalamualaikum people!!



Selamat berhari Ahad. Apa nak buat hari ahad cmni? Lepak2 saja la di depan tv. Kalau check email pun bukan ada masuk pun sebab hari ahad. Bagus and tak payah menyusahkan aku. Huahuahua!



Yelah orang yang masih tak bekerja ni kerjanya hanya mengecheck email dari sehari ke sehari tetapi selalu email yang dapat tu bukan email yang saya mahukan. Cet! Tapi takpe la, alang2 dah lambat cmni, nak lambat terus lah sampai lepas raya cina kang. Boleh meround Malaysia! Ahaks!




Sorry la kalau anda2 baca blog saya seperti orang perasan je. Memang perasan pun. Sekarang saya suka melayan perasaan dan melayan perasaan bahagia. Bahagia dan happy sekarang. Happy dengan diri sendiri. Tengok la entry pun kelihatan bahagiakan. Hikhikhiksss.



Rumah ni tengah takde orang. Takde orang means takde la banyak kerja sangat nak buat. Rumah kemas dah. Baju pun tak banyak jadi takyah basuh dulu la. Hahaha. Lain2 takde dah. Duduk diam2 saje dalam rumah. 




Jadi selamat berhari minggu semua orang! Hehe



hari minggu saya seceria ini! hehe

No comments: