Saturday, January 7, 2012

182 Pengisi Jiwa

Saturday, January 7, 2012
Assalamualaikum semua...


Selamat berhari minggu. Semalam lepas sibuk ke sana ke mari dengan akak yang sulung. Oh saya panggil dia along. Dari pagi saya dah ke JB. Pastu saya pergi office akak saya pastu saya ikut dia pg Danga City Mall..dia ada meeting dgn kawan2 dia. Saya malas nk join meeting dia, saya jalan2 sorg2 pergi ke sana ke mari. Saya tak tau dari mana datangnya kekuatan boleh jalan2 sorang2 kt shopping complex. Hehe

Seriously sebelum ni jangan haraplah nak jalan sorang. Rasa cam ada orang perhati and ikut je dari belakang. Alhamdulillah. Sudah semakin mempunyai kekuatan dalam diri. 


Berbaju kurung n berselipar jepun je jalan2 semalam..Hehe. Ada aku kisah. Nampak cam orang office jalan2 curik tulang kt shopping complex. Haha.



Sekarang ni saya duk depan laptop. Eh of coz la sebab hapdet blog kan. Mana ada hp HTC nk hapdet blog. Tapi tv depan ni on jugak. Pembaziran tol tapi sebenarnya saya tengah mengisi jiwa dengan selawat2 kt channel oasis astro ni.


Best. Ingat Imad tak. Saya rasa tu dia lah. Syahdu nye dengar selawat penenang jiwa ni. Alhamdulillah~~~






Saya sangat merindui mereka yang pernah dekat dengan saya lah. Gambar ni di ambil masa program Maal Hijrah. Cantik manis ni adalah roomate saya. Eibah, Baya, Alia and Saya. hehehe..









Hai baya, eibah n alia. Saya merindui korang bertiga! Teringat kita jerit2 dalam bilik pastu dapat msg dari orang bilik depan. Haha. Pastu bilik kita penyebab bau buah bacang 1 level. Haha. Untung la orang yang dekat dgn bilik kita dapat makan buah bacang. Termasuk la pakwe awak Eibah! Hehe






rindu rindu rindu rindu~~~~










alahai~~~ 




tahan jangan tak tahan...argghhhh!!

No comments: