Monday, January 2, 2012

180 Mari mendaki Gunung Jerai

Monday, January 2, 2012
Assalamualaikum!!


i'm just wondering why my blog looks so boring? Kenapa eh? Saya tak pandai nak bercerita ke? Tapi kan saya ini adalah saya, saya bercerita ikut cara saya lah. Hehe

Lantak lah. Saya cuma nk bercerita pengalaman saya dalam blog ini. Sekarang blog sudah semakin cute, siap ada love2. Sweet je! Hehe



Hari tu kan saya n kawan2 daki Gunung Jerai pakai van! Semua orang kena tipu Hikhikhik


Best! Sejuk! Nyaman! Cantik! Terpesona! MasyaAllah!

Tak terkata cantik atas tu. Pergi la korang Gunung Jerai kalau ada masa..=)


Meh la tgk gambar saya n the geng atas tu. Gambar pun byk gila! Sorry la, saya ni camwhoring sgt. Hehe
























































Sejuk gila atas tu. Yang lain tu tahan sejuk ja. Hehe



cantik kan atas sana. Saya nanti nk honeymoon kt atas lah! Verangan! Haha



No comments: