Sunday, December 30, 2012

236 Lg 2 hari jek..

Sunday, December 30, 2012
Assalamualaikum...selamat pagi...

Wahhhh sebenarnya baru je tidow kul 3pagi pastu kul 7pagi dah bangun..Mengantuk lagi..Tapi ada orang ajak pergi breakfast pulak..Hehehe

Hari ni hari ahad terakhir tahun 2012 tapi bagi saya biasa biasa je. Esok tetap kerja apatah lagi tahun baru pun kerja. Takpe la mencari rezeki namanya. Sekurang kurangnya ada jgk kerja. Hehe.
Azam? 

Seriously memang tak suka nak ada azam. Bagi saya biarlah sesuatu perkara tu terjadi dengan sendiri. Kalau ada duit lebih, boleh berjalan2. Kalau ada wat silap, cepat2 betulkan. Macam tu. Kalau tahun depan lebih kepada nak kayakan diri sendiri. Huahuahuahua..ok la tu kan. Nak kayakan diri sendiri bermakna kena kerja keras la kan. Cecing cecing cecing! Bunyi cam cacing. Tu bunyik duit tu. Hehehe

Ok la nak pergi breakfast dh ni..

Bye2 2012..
Assalamualaikum..

Monday, December 17, 2012

235 Mr.Marlboro...

Monday, December 17, 2012
I'm tired....lot of works...


Sunday, December 16, 2012

234 Semua orang busy ke?

Sunday, December 16, 2012
Assalamualaikum!


Ehmmm nak cerita apa eh hari ni. Blog ni memang jarang-jarang buka, apatah lagi nak jenguk-jenguk blog orang lain. Bukan apa. Sibuk. Kalau cuti je, time tu la nak berehat, lepak-lepak atas katil. Layan tv dari pagi sampai petang! Serius rindu zaman belajar. Sebelum pergi kelas, sempat lagi update blog. Balik kelas sempat jugak update blog. Hehe


Masa tu banyak gila cerita nak diceritakan. Kecik-kecik pun ada jugak nak cerita. Hehe. Tapi sekarang, ehmmm tak ada benda sangat nak cerita. Ada nak cerita tapi cam tak sesuai nak cerita. Pasal diri sendiri takde apa nak cerita sangat. I don't have a awesome life.


Cuma bersyukur dengan nikmat yang diberikan Allah. Sedikit tertekan. Tapi diamkan saje. Tak best la nak cerita kat blog pasal kesusahan diri sendiri kan kan kan. Pagi tadi, housemate datang bilik, bagitau yang dia kemalangan malam tadi. Sian dia. saya pun pernah jugak kemalangan masa duk KL. Tapi....diam jek la. Kisah dah berlalu.


Tadi tiba-tiba teringin nak update blog, and baca blog-blog kot-kot ada la favourite blogger update blog tapi takde! keciwaaa.. Sekarang cam perasan, semua orang dah jarang-jarang update blog. Saya pun sama! Mengaku jugak!


KENAPA EH??


Semua orang BUSY EH~?


Saya juga BUSY!


Betul kot. Semua orang busy.


Dulu bukan main. Pompang pompang sana sini. Bab kalau berjalan sana sini. 3 4 5 page blog tak cukup nak update blog. Sekarang non hado..


Ehmmm semua orang busy ke???
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com




Monday, December 10, 2012

233 Boro Bobok!

Monday, December 10, 2012
Salam...

Selamat malam semua. Esok semua orang kerja ke? Saya cuti. Hehe. Jeles tak? Ala tapi cuti pun saya takde pergi mana mana pun. Esok ada misi besar. Nak basuh baju 1 baldi penuh! Kenapa tak basuh hari ni? Sebab tengahari ada Melodi kt TV3. Biasa la perempuan. Sanggup tak buat apa apa sebab nak tengok gosip kt tv. Hehe. Nama pun esok cuti kan. So, basuh baju esok je la! Hehehe





MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com




Tadi pergi makan. Ada kucing 3 ekor. Comel! Datang dekat kat kitorang, kitorang kan ada bau kucing. Confirm kucing nak datang dekat.  Kucing datang minta makanan. Dah bagi makan, pastu diorang terus lepak dekat-dekat dengan kitorang. Nak tunjuk skill bergelut. Kitorang pegang-pegang, pastu tangan kena cakar! Huarrgggg berdarah kt situ jugak. Cis terus tak comel kucing tu. BORO jgk yang comel. Hehe. Sebab tu saya sayang BORO saya seekor jek! Budak Boro tu baik jek. (menangkan kucing sendiri nampak)! Hahaha

MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com



Nak tengok budak Boro yang bobok tak?




Saje nk tunjuk perut dia Bobok! Hehe. He is my bed buddy!







p/s - sebenarnya nak cerita kisah lain tapi tak terungkapkan dengan kata-kata. ehmmmm. Innalillah~~~

Monday, December 3, 2012

232 sesungguhnya dugaan itu ujian

Monday, December 3, 2012
Lama tak update kan...
Takde mase nk update..
Kerja penat tapi kalau tak kerja takde duit...
Sesungguhnya dugaan tu ujian..
Manusia ni ada seribu satu perangai..
Yang baik ramai...
Yang jahat lagi ramai..
Semoga diri ini kuat menghadapi hari hari mendatang..
InsyaAllah..
My baby..mr.boro..


Monday, October 8, 2012

231 Restu Mak & Ayah

Monday, October 8, 2012
Assalamualaikum...