Thursday, December 29, 2011

178 Cinta Hampa

Thursday, December 29, 2011
Assalamualaikum...

hari ini dok kemas rumah tapi ayah pasang lagu D'lloyd Cinta Hampa. Sedap pulak dengar nye! Cari kt Youtube  jumpa & asyik dengar je. Hehe..

Lagu tu sedih sebenarnye! Tapi boleh feeling2 masa kemas rumah. Hahaha..Layankan je lah!



Ibarat air di daun keladi
Walaupun tergenang tetapi tak meninggalkan kesan
Pabila tersentuh dahannya bergoyang
Air pun tertumpah tercurah habis tak tinggal lagi

Begitu juga cintamu padaku
Cinta hanya separuh hati kau lepas kembali
Nanti disuatu masa kau juga kan merasa
Betapa sakitnya hati kecewa kerana cinta

( korus )
Bila kau lihat
Pemuda yang lebih gaya
Cintamu pun segera
Berpindah kepadanya

Tapi biarlah kau cari yang lain
Kan kau buat sebagai korban cinta palsu hampa
Nanti disuatu masa kau juga kan merasa
Betapa sakitnya hati kecewa kerana cinta




ok chow chin cau!


salam~~



sila ambil perhatian...semua lagu yang dedicate kt sini menggambarkan hati saya yang sebenar...tapi lagu tuju untuk perempuan kan, sila terbalikkan dan tuju ke lelaki pulak! peehhhh sentap!

Friday, December 23, 2011

177 Ke manakah saya menghilang?? Saya bahagia!

Friday, December 23, 2011
Haiiii semua...

Assalamualaikum semua!!

Wahhh sangat lama tak update blog ni. Rindu sgt!

Sebulan lebih tak meghapdet blog, mcm2 cerita nk cerita. Rugi sangat sebab tak update hari2. Sepatutnye satu hari satu cerita kan. Tapi kan saya taknak bgtau ke mana saya pergi. Rahsia! Hahaha



Now, with the new spirit, new day & also new me. Saya rasa sangat fresh! Rasa nk buat sesuatu yang sangat sangat saya suka tanpa halangan! Yeay!

Sebelum ni ada je benda nk buat tapi macam2 halangan. Menyampes!! Tolong la jangan sempit sangat kepala otak tu. Semua benda nak halang. Bila dah takde baru menyesal kan. Toing2 siapa yang menyesal tu? Kekekeke...=p


Nak tau tak, dalam sebulan lebih saya menghilang ni kan. I'm very2 happy tak terkata. Happy sangat! Sangat2 happy. Boleh rasa tak happy saya happy yang macam mana. Sangat happy tak terkira!


Banyak gambar nak upload. Tapi tak edit2 lagi. Kena la sorting2 mana2 yang boleh upload dengan yang takleh upload. Hehe..


Get a new friends. Really good friends! Semua tu buat saya semakin happy dan tak fikir pasal masalah pun. Dalam kepala macam takde masalah pun. Hehehe.. Bersyukur kepala Allah kerana memberi saya pengalaman yang sangat indah!


No more stress! I feel so release! Calm & bahagia! =)

Ok lah nk upload gambar terbaru lah! Bajet cam ada yang rindu jek! Kekekeke


OMG suka hati saya lah! =p





ni gambar masa berada di puncak gunung jerai!!




tu la gambar terbaru saya. Nampak tak dalam gambar tu budak tu happy sangat! Melihat kecantikan alam yang membuat budak tu melompat2 kt atas gunung jerai. Excited terlebih! Hahaha


tu je nk hapdet kali ni. New entry akan menyusul tak lama kemudian. Kemudian bila tu tak sure lagi. Kekeke


ok. bye!


salam~~~