Thursday, November 3, 2011

176 My Convocation Day!

Thursday, November 3, 2011
Assalamualaikum!

Lama betul tak update blog ni. Busy memanjang. Last week dah sibuk dengan konvo. Ehem2 orang dah konvo siotttt. Hehe

Siapa tak seronok kan. Saya seronok gila!

Baju konvo awal2 dah beli. Dot dot lagi. Muka berseri2 nak amik scroll dari Pro-Canselor. Hikhikhik

Happy tak terkata. Tapi kerja pun belum lagi. Ape daaa. Bila dah tension mencari keje dan attend interview jek, rasa nak sambung master jek. Hikhikhik. Belajar lagi bagus. Nanti kalau dah habis belajar, sibuk lg cari keje. Haha.

Serius tension cari keje ni. Bila macam dah jumpa keje yang berminat di hati tapi interview pulak hampeh! Ingat macam dah ready la, rupanya semakin interview semakin susah lak interview nye!

Tak mau cerita lebih lah! Nak bagi korang tengok gambar masa konvo tu. Banyak giler gambar, tengok sampai kepala pecah naaa...=p













































kenapa takde gambar dengan mak ayah saya. Sebab masa saya kuar dewan, diorang terus nak balik sebab hari nak hujan. Sob sob sob. Tapi cun2 diorang naik bus, hari memang hujan lebat. Terus hujan. Saya pun berhujan jugak. Takpe la, at least ada bergambar kt studio. Tapi gambar kt studio tak amik lagi. Semalam call, orang tu cakap tak siap lg. Takpe la nanti je amik gambar kt Shah Alam. Hehe


Gambar ada byk lg. Tapi cukup la tu. Hehehe. Congratz tu myself! Mak ayah pun bangga. Dapat jugak anak bongsu diorang ni grade! hehe. Alhamdulillah!


k lah sampai sini saja! 

as-salam~~~