Monday, September 26, 2011

165 Bila O.K aku pulak yg K.O...

Monday, September 26, 2011
Assalamualaikum....

alahai lama gila tak update blog ni. Kebusyan membuta jek. Hahaha

kadang2 malas nk update blog sb kadang2 dashboard tu bengong sikit. kadang2 ada la update dari blogger lain. kadang2 takde pastu bgtau aku yang aku tak follow mana2 blog. lagi lah hangin!

pastu bila dia cakap mcm tu terus jek pergi penjuru X kaler merah terus padam tab blog. Malas ah nk update!


but now dashboard cam dah ok tapi takde idea la pulakkkk. Alaaa takde benda best yang nak diceritakan. Hikhikhik



cuma nak bgtau, sekarang ni kan saya tidow mesti bukak alunan bacaan al-quran. Lepas bangun tidow tu rasa calm jek dan kurang rasa nak mengamuk. Tak macam before this. Sebelum ni kuat ngamuk jek. Bagus la macam tu kan. Maknanya masa tidow tu tak tidow dengan syaitan2. Jadi dalam hati tu tenang jek. Bersih jek. Suci jek. Alhamdulillah.....





ok la tu saje la. Next time jumpa lagi. Dada didi dudu!



as-salam~~

4 comments:

fatin hamama said...

mcm bayi plak ko neh ngamuk2

miss shizakiena said...

hahaha...aku mmg baby..baby comey...hikhihk

Izzatie said...

Cantiknyeeeeee baju baju die ! Grand habis wedding die dgn norman . Heh .

miss shizakiena said...

izzatie : memang grand lah! semua baju dia lawa2...jeles! hehe