Sunday, September 11, 2011

160 Hari minggu hari untuk menjiwang!

Sunday, September 11, 2011
Assalamualaikum semua.


Happy weekend everybody!


What are you guys doing today?


Today is the day for me to relax. Tadi cakap kat mak, hari kita jangan buat apa2 even membasuh baju. Haha. Memang nak rehat saje la. Hehe


Since today is Sunday, so I want to berjiwang jiwangan je lah. Hehe


Let's watch these video clip. Abaikan lirik2 yang macam berbunyi orang putus cinta. Kita layan jiwang2 dalam lagu jiwang2 jek okekkkk.. Hehe!
















the romantic songs for today!


Mari la kita layan2 sama. Siapa2 yang ada boyfriend tu pergi tepon cepat2 pastu nyanyi jiwang2 sama2. Hehe








I love u all! Mmmmuuaahhh...








as-salam~~


tata!

No comments: