Tuesday, August 16, 2011

152 Chocolate Chips Cookies Beyonce!

Tuesday, August 16, 2011
Assalamualaikum owhh Assalamualaikum semua!






korang dah siap kuih raya ke?


eh awalnyeeeee. Hehe


Saya punya kuih raya? Baru siap satu jenis. Dah la satu jenis je satu balang jek pulak tu. Mana cukup weh untuk raya punya satu bulan! Isk gelojoh tol lah! Hehehe


Rileks la. Puasa lama lagi. Opppsss maksud saya raya lama lagi. Hikhikhik






Ni pun percubaan saja. Saya try buat kuih raya tahun ni. FOR THE FIRST TIME OK!


Seriously memang tak pernah buat kuih raya. Dah 23 tahun eh silap2 dah 22 tahun saya beraya baru tahun ni sibuk nak buat kuih raya. Hehe


Ye lah sebelum ni bab kuih2 raya bukan keje saya. Tu keje orang kedai! Huahuahuahua!


Nak tengok CHOCOLATE CHIPS COOKIES BEYONCE saya tak??












nak tau kenapa nama dia CHOCOLATE CHIPS COOKIES BEYONCE? sebab colornya mcm warna beyonce! Hahahaha








Baru jek rasa kuih tu cmner dan rasanya adalah SANGAT SEDAP! Jangan jeles! Kuikuikuikui






Baru jek lepas berbuka puasa ni. Kenyang banget deh! Alhamdulillah.


Nak amik angin dulu pastu baru mandi dan solat.






ok lah sampai sini saja.




Jap lg kang ada projek kuih raya yang lain pulak. Hehe












as-salam~~

4 comments:

sha my heart said...

wah, chipsmore! nak satu.. hehe~

kite belum mulakan projek buat kuih lagi..

eimanhikmah said...

sha my heart = cute tak chipmore beyonce tu?hehehe....

cpt la start nti tak sempat!

fatin hamama said...

aku taun ni mood kuih tunjuk je

eimanhikmah said...

faten hamama = aku ingt nk kuih tunjuk jek tp terrajin pulak ni...dah siap 2 dah...hahaha