Thursday, July 28, 2011

145 layan bola sambil makan dorian!

Thursday, July 28, 2011
Assalamualaikum semua!

tengok bola ke?

aduiiii sakit hati tengok ni. Buat tambah dosa je! Kutuk sana kutuk sini kan!

Ayah pun dah naik sakit tekak jerit2!

Dari sakit tekak jerit2 tengok baik saya pergi ke dapur makan dorian!

Kalau makan sorang2, tibe2 terus reti kopek sendiri!

Keh keh keh...

Selalu minta manja2 kat ayah suh kopek kan dorian. Tapi ayah cakap sekarang bola lagi best dari dorian. Terpaksa la buat muka pandai kopek dorian sendiri.

Lepas makan 1 bijik. Opppsss setengah bijik jek terus takde mood nak makan banyak2 sebab tak feel la makan dorian sorang2.

Terpaksa tunggu 1st half tamat. Baru boleh mintak ayah kopekkan dorian lagi. Nak makan banyak2. Hehe

And now, dah masuk 2nd half. Dorian 5 bijik pun selesai! 3 beranak makan dengan lahapnya! Hehehe

Sakit tekak ke tak sakit tekak, dorian tetap pojaan hati. Haha!

hahahaha....muka lisa surihani jadi alas nk kopek dorian!

hahaha...ada jugak!



bola tak habis lagi. Terpaksa beralih ke tv lain sebab nk layan cerita Ramadan Terakhir.

Best gak cerita tu. Layankan je lah!








go go go Malaysia!

2 comments:

CIK JATT said...

sis tak tgk pun bola tadi. bz dengan anak2. hubby jer tgk.
sedapnya durian tu. gigih mengopek sendiri nampak:)

follow u back!

eimanhikmah said...

cik jatt = hehehe...larat kopek separuh durian je..lain2 ayah yg kopek kan..kecewa bola kalah la malam tadi...