Friday, July 22, 2011

141 Mel B It's A Scary World tapi tak scary pun!

Friday, July 22, 2011
Assalamualaikum!


siapa2 kt sini yang peminat setia channel E?


saya saya saya!! Wah excited sendiri. Hehe...


biase la dah duduk rumah, kan tukang tilik siaran tv je la. Tak best cerita tu, tekan channel lain. Iklan tv ni, tukar channel lain lagi. Haha.


Dan channel yang paling selalu ditilik adalah channel E la. Hehe. Kalau reality show yang paling best bagi saya The Kardahians la. Apa lagi. Diorang relaks je nak wat reality show life diorang. Kencing depan kamera pun relaks je. Haha.


Kalau kissing2 tu lagi la selamba. Hehe. Suka tengok gelagat diorang. Tengok je yer, buat tak.. Hehe


Lagi satu reality show yang agak best ialah Kimora LITFL. Kimora ni pun selamba badak je orang nya. Tapi jarang tengok Kimora LITFL sebab jarang ada siaran ulangan macam The Kardashians. Huhu


Tapi tapi tapi reality show paling borrrriiiingggggg ialah Mel B it's a scary world. Tapi tak scary langsung. Borrrinnggg! Hahaha... Kalau korang tengok mesti boring giler. Hehe






Try la tengok, mesti korang boring. Tak scary langsung. Si Mel B macam nak jadikan scary tapi tak berapa nak scary sebab suami dia si Stephen tu kelakar. Jadi tak best la. Huhuhuu












eh ntah ape2 mengarut hari ni. Apa kes??






korang baca je lah yer.. Heheh




Thanks for reading!




as-salam~~

No comments: