Thursday, July 21, 2011

140 Anissa

Thursday, July 21, 2011
Assalamualaikum everybody?


cerita bersiri Anissa dah tamat tadi. Sedih!


Last2 Balkis mati kan? Hukhukhuk


Tapi nasib baik Anna maafkan Balkis and Farid. Ok la tu kan sebab rupanya Anna ni rampas Farid dari Balkis. And then diorang kawen tapi takde anak pulak kan. Gitu lah cerita nya. 


Ending tadi, Anna pregnant. ehmmmm tibe2 je. Tapi lagi sian dia nanti pregnant sorang2 je.


Apa cerita baru minggu depan ek? Tak sabar nak jadi penonton setia.. Hahaha.


Ape pun cerita Annissa memang superb best! Hehehe






kelas la cerita macam ni! hehe

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

seronok sbnrnye cite ni..pnuh ngan konflik... kn

nabila faryzza said...

mengikuti jugakk. even lambat beberapa minit tadi. tapi takpe, boleh tgk balik kat tonton. hehe :)
cter ni memang best! TERBAIK!

eimanhikmah said...

khairi = memang penuh dgn konflik..ingt kantoi awal tp lambat pulak kan...n now dah tamat...

eimanhikmah said...

nabila = saya pun terlambat tadi...kes bola la...hehe...akhirnya tamat sudah cerita yang penuh dramatik...hehe