Wednesday, July 20, 2011

138 tolong! awek aku pontianak

Wednesday, July 20, 2011
Assalamualaikum semua!

alahai skrg ni mood nak update blog mmg kureng sikit la....sorry yerk....huhuhu

Plan nak tengok Transformers tapi waktu tayangan tengah malam. Malas la nak tunggu lama2. Masa tu cerita yang ada dengan waktu kitorang sampai tu cerita Tolong Awek Aku Pontianak je. Jadi on je la. Terus beli tiket and masuk dalam wayang. Hehe. Lebih bagus cmtu kan dari kena menunggu lama2..

Starting tengok cerita dah kelakar! Hahaha. Bongok betul si Pian dalam cerita ni. Si Bob pun bongok. Saya kalau tengok cerita kelakar memang ketawa tak reti nak cover2. Ketawa je terbahak-bahak. Lantak la.



Kira puas hati la cerita ni walaupun cam bodoh je cerita ni kan. Ingat ni Twilight ke? Tapi bagi saya cerita ni lagi kelakar and lagi best  dari cerita Twilight tu. Oppssss sorry kepada peminat Twilight..hehe

korang pergi la tengok jugak...tapi ntah2 sok dah habis tayangan.. Ntah la!


ok la tu je la..

terima kasih kerana membaca..ayat skema disitu..ahaks!

as-salam~~

tata!

No comments: