Sunday, July 3, 2011

134 Jobless

Sunday, July 3, 2011
Assalamualaikum...

saya sekarang memang jobless! mintak2 kerja tapi semua tak respon lagi..sebagai memenuhi masa yang ada, kerja saya tengok tv sahaja..hahaha...setakat drama kt channel DIVA tu saya petik jari saja sudah tau jalan cerita..ecehhh terbelagak pulak..ye la kalau tu di ulang2 berkali sehari mau taknya boleh hafal jalan cerita tu..hehe

lama baru update cerita saya...saya buat secara kompilasi je la..hehe..ni kisah dari minggu yang dulu..blog tgh bengong,tu yg takde mood nak update cerita..tp jangan risau sebab sekarang mau update banyak2...hehe...

meh saksikan gambar je la ye!















alaaa dah malam...malas betul la nk tulis caption..apakah kaitannya..hehe...cmni la bgtau secara pendek jek..dalam minggu lepas tu akak saya nak wat aqiqah, tu yg pergi kandang kambing tu..budak kecik tu memang tak reti takut walaupun tengok kambing tengah sembelih..rileks saja! pastu masa lepas habis kenduri rumah akak saya tu, ada suprise besday party untuk abg ipar saya.pastu masa 29 june tu saya pergi jemput mak kt sekolah dia sebagai hari terakhir dia mengajar..pencen leteww..hehe..pastu soknya besday mak saya tapi kena pow dengan anak dia makan kt pizza hut...gitu laaaa...hehe

hari sudah malam...mau tidow...krohhh krohhhh...

selamat malam...

as-salam~~


No comments: