Friday, June 17, 2011

125 dub dab dub dab nak tunggu hari esok!

Friday, June 17, 2011
Assalamualaikum semua...haiii tak tidow lagi ke?

saya macam nak tidow macam taknak tidow....
mata takleh pejam pulak padahal dah tergolek kt tilam ni haaaa.....

nervous! takut! rasa nak pitam! jantung nak gugur! nak tercabut kepala! semua ada!

ehhhh over pulak!

hehe...

esok result student degree uitm akan keluar...apakah akan jadi?

lulus semua paper tak?

ada repeat ke?

ada kantoi ke?

dekan ke? (amin!)

aduhhhhh macam mana ni?

takut seh!

doa dan tawakal....

saya dah buat yang terbaik masa exam....

korang semua doakan saya dapat result yang memuaskan hati eh....

insyaAllah....

pejamkan mata jugak la...

kena tidow jugak lah...

oh yeee...uitm ada ada sistem yang diorang akan hantar by email result tu malam ni....selama 5 tahun saya jadi student uitm ni saya boleh terlupa nak update email yang saya dok pakai time sekolah lagi????!!!! 

patut la tak pernah terima email pasal update akademik saya...aduhaaiiiii....

baru perasan malam ni...saya nak tukar ke email baru tapikan jadi tak betul pulak kang sistem profile saya kt uitm tu....tak pasal2 kan....dari ada result terus takde result....

mati!!!!

harap ni adalah result terakhir saya sebagai student degree ni...amin ya rabbal alamin......

peluk my geboo sampai sok, bangun2 tidow terus check result ok....

dub dab dub dab dub dab.......



as-salam~~







8 comments:

ceq mas said...

selamat berjaya

[sutera kasih] said...

tahniah cz berjaya menamatkan pengajian :)

WuMing said...

WuMing ada masuk sini... Wahh... seronok yer dah tamat blajar...

LyNn AnaLya said...

wah,,bestnyer dh grad kn.. sy belum lagi..weee...
tahniah ya.. all the best! ;)
sy follow sini taw ;)

Nurul Eiman Hikmah said...

ceq mas = terima kasih..alhamdulillah result memuaskan...=)

Nurul Eiman Hikmah said...

sutera kasih = terima kasih..hehe

Nurul Eiman Hikmah said...

wuming = thanks jenguk ke sini...=)

Nurul Eiman Hikmah said...

lynn analya = ok sy follow awak jugak tau...thanks!