Tuesday, June 14, 2011

124 Holiday kt Port Dickson pulak!

Tuesday, June 14, 2011
Assalamualaikum semua blogger2....apa korang buat tu?tunggu jap lagi nk kuar office eh...hehehe...

saya hari ini nak story mory pasal saya punya holiday kt Port Dickson hari tu...kerjanya holiday saje lah! hahaha...rezeki orang ajak kita pergi holiday, kita pergi je lah kan...=)

ni mula saya dari Pontian ke KL dulu sebab nak pergi ambil along saya kt Uniten Bangi sebab dia berkursus kat sana selama sebulan..kira masa ambil dia tu hari last dia berkursus la...anak2 dia bukan main happy la kan sebab mama diorang berjanji nak pergi bercuti kt Port Dickson....saya yang tukang jaga budak2 tu pun ikutlah sekali....

rugi la kan masa dah sampai Uniten tu kalau tak pergi merasa sate kajang Hj Samuri tu kan...saya pulak memang kaki sate....rezeki lagi...hehe....makan puas2 baru bertolak ke Port Dickson...

along saya memilih hotel Seri Malaysia...saya ok je...hehehe....budak2 tu la yang suka sangat sebab diorang nak mandi kolam...malam tu sampai pun dah sibuk2 nak mandi kolam....mana boleh dik non...tunggu siang la ok....

saya show gambar je lah eh...=)

cik pah yang kepoh!

besor gila restoran nih!

of coz la kena bergambar kt restorannye kan..hehe

nasi impit n kuah kacang yang marvelous!


peace yang tak peace...hehee

sedap giler!

sate ayam n sate daging!

ain n alia

kolam yang cik pah panggil bolam! hehe

ucu terpaksa masuk kolam sebab budak 2 orang ni nk terlemas..tp lepas tu diorang terer dah berenang...ceh!



makan nasi arab bawak pokok kelapa sawit kt melaka


ni lah kedai nya....dekat2 dengan masjid tanah tu...korang tau tak?

anggap saje la mcm pokok kurma...baru rasa kt arab! hahaha


gambar cun tp blur tp nk upload jugak! hehe

ikan naga..nmpk tak?

ni jelas sikit...ada 3 ekor...bapak besar siotttt....

nasi arab yang ktrg order...daging kambing tuuuu...huuuuuuuuuuu....

ok selesai semua....memang mulut naga semua...hahaha




lepas makan kt sini, kitorang semua pecut balik johor cepat2...takde singgah mana2 dah...mata pun mengantuk jek lepas makan...masuk highway terus sampai rumah...

ok tu saje!

thanks for reading!

tata..

as-salam~~

No comments: