Sunday, June 12, 2011

123 Hari Jadi yang tak jadi...=(

Sunday, June 12, 2011
Assalamualaikum semua blogger2....


korang sumer watpe hari ni?kan ahad kan takde yang pergi bercuti ke mana2 ke?
kepada budak2 sekolah kerja sekolah korang dah siap ke belum?sok dah start sekolah dah....huhuhu

kalau saya memang baru balik bercuti ni..baru je sampai rumah terus online ni...hehe..saya pergi bercuti kt Port Dickson 2 hari..hehhe..cerita pasal Port Dickson saya cerita kemudian je lah yer....

semalam 11 June birthday saya tau....tapikan takde ape2 yang jadi....sedih...no cake no celebration....sobsobsob....



ada sape2 nak sambut birthday saya tak eh?hukhukhuk....










p/s teringin nak makan secret recipe nye cake time my birthday...=(

No comments: