Thursday, June 9, 2011

122 Holiday kt Pantai Timur.....yeay!

Thursday, June 9, 2011
Assalamualaikum semua...


lama nya tak update blog ni..rindu giler kt blog saya...mana saya pergi?cehhh bajet cam ramai jek cari kan...hahaha...alaaaa takde pergi mana pun...yang pergi holiday tu lama dah minggu lepas lagi...hehehe....

tak update blog sebab my sweet old laptop tu rosak....oooppsssss bukan rosak kt laptop nye tapi wayar charger jek.....ada orang nk seponsor saya beli wayar charger tu tak?hukhukhuk.....gue tengah sengkek ni....huhu

ni pun online pakai my sis nye laptop....toce2 bg pinjam sebab dah rindu giler tahap gaban kt blog ni...blog ni memanggil2 saya supaya isi dengan gambar holiday kt pantai timur hari tu...hehehe....ngade lew tuw...=p

takmoh cakap banyak lah...nak update cepat2 pastu nak ngorok....hahaha....

* gambor tak edit sebab ni bukan laptop saya..tak kose eden nk edit2 ehhhh.....hahaha...mari saksikan!










































ingat nak taip cption kt setiap gambar tapi tak berapa rajin la pulak...hehehe....cerita pendek2je la...mula saya n family stay kt terengganu 3 malam...pastu hari rabu bertolak ke kelantan n tidow satu malam jek...soknye balik....dapat jumpa mek kejap pun jadi lah....nanti boleh balik kampung lagi...hehehe

nk tidow la wehhh...dh malam dah....kalau ada typing error tu sori la...malas pulak nk check...apo kono eh..sumer malas saje....i'm sorry...hehehe



p/s hati berbunga2 sebab dapat hadiah advance besday hari sabtu ni...hehehe

No comments: