Thursday, May 5, 2011

97 - mengemas rumah satu kepuasan hidup!

Thursday, May 5, 2011
Assalamualaikum......



huuuiiiiihhhhh letih giler mengemas rumah sepetangan <<<< ada ke perkataan sepetangan??.....sampai sakit2 badan di buatnya....mana taknya sepanjang exam hari tu memang buat dek rumah ni....keluar masuk bilik jek...lantak la rumah kemas ke tak kan....

jadi hari ni rasa macam free sikit....saya pun mengemas rumah....tapi tu baru half rumah yang terkemas tapi dah sakit2 badan.....tapi bila tengok rumah dah kemas...bersih...cantik...wangi....rasa puas giler! hahaha

sok sambung sikit lagi kemas rumah...biase la rumah student kan penuh dengan buku2....mana la nak letak buku2 tu...aduhai....nak simpan dalam kotak...kotak pun tarak....kena cari kotak tapi tak tahu kt mana....huhuhu



anak dara kena la rajin kemas rumah kan...hehehe......





MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com