Wednesday, May 4, 2011

96 - sukanya bila hilang satu beban

Wednesday, May 4, 2011
Assalamulaikum....



suka suka!! sebab tadi baru jek habis satu lagi final paper...paper finance yang menggugat jiwa raga tu! fuh kiri fuh kanan...baca doa...baca alfatihah...selawat secukupnya, saya pun jawab soalan dengan tenangnya....

tengok soalan ehmmm tak tahu nak cakap mcm mana...saya jawab mana2 yang saya faham..janji jawab....
lepas 3 jam...habis la jawab....hilang rasa berat kat kepala tu...suka suka! hahaha

saya tau paper tu kalau kat budak bisnes ke account ke finance ke rasa eleh senang jek..tapi kt saya alamak susahnyeee...huhuhu....

kita budak ladang bukan selalu hadap account ni....belajar bila ada subjek ni untuk sem tu...dan saya harap tu la paper account yang saya kena amik sepanjang hidup saya! hahaha

tak sanggup lagi dh nak buat kira2 juta2 lemon tu...tapi kalau tu duit saya nak juga lah! =p

habis2 exam terus pergi makan kt Pak Ali terchinta kt seksyen 7...kehkehkehk....dah kenyang boleh la tidow cam ular sawa...kuikuikuikui....









sok lusa ke baru bukak bukuk untuk last paper isnin depan...pastu boleh kahwin....ehhh silap2...boleh hooorayyy hooorayyy laaaa....hehehe


ok lah...

as-salam~~



8 comments:

A.N.A said...

dh follow kamoo..

anaztasias nora aira said...

Alhamdullilah..heheh dear, salam kenal b2b =) org mana ni?

cik wiwiz said...

Sy dah amek paper Finance last sem.. Susa woo.. wpun sy budak Business.. Naseb lepas.. Heh.. Sy pun tak minat mgira nie.. Good Luck for the last paper ye

da owner said...

mkcik..wooo..bru dpt komen.kalu intenet kt kolej memang xdpt ah komen sini....

Nurul Eiman Hikmah said...

ANA : thanks ya follow saya...keep in touch ok...=)

Nurul Eiman Hikmah said...

anaztasias: saya org johor...tapi tak jadi b2b lagi...hhehe...tgu lama sikit br b2b tu...=p

Nurul Eiman Hikmah said...

cik wiwiz : tu la...mintak2 la saya lepas paper tu....susah la soalan semalam....

Nurul Eiman Hikmah said...

mek faten : tu la ko...tapi kan aku tukar setting blog aku, aku tak tahu kalo aku unfollow ko...jap lg aku check ok...