Saturday, May 28, 2011

121 Mengantuk lah!

Saturday, May 28, 2011



Assalamualaikum semua blogger...tak tidur lagi....saya ingat tadi nak update blog panjang2 tapi dah ngantuk benor lah! rasa tak larat nk mengadap laptop dah...hehe...

tapi nak minum Clenx tea dulu lah..orang kata bagus eh? boleh hilangkan toksin kat badan eh? boleh naikkan kadar motablisma eh? nak try lah! hehehe...

uisssshhhhhkkkkk mengantuk sangat dah.....yeah seminggu ni nak pergi bercuti lagi...bercuti tak cuti sangat lah....jalan2 kuar rumah jugak lah...kt mana tu? opppsss nanti saya bagitau lah...hehehe

ok selamat malam semua!

as-salam~~



p/s 5 hari jadi 'bibik' kt anak buah sendiri, sekarang saya sudah rindu mereka...lawak kanak2 lagi best dari lawak Maharaja lawak...hahaahha