Friday, May 27, 2011

120 SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Friday, May 27, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)


ok gambar yang saya pertaruhkan adalah ini : 


Seyuman saya paling ceria sebab saya happy sangat nk pergi bercuti kt Pulau Pangkor.mesti la senyum ceria sebab ni percutian pertama selepas saya habis belajar...percutian 3 hari 2 malam tu menyeronokkan..hehehe....masa ni masih atas feri lagi....dengan angin yang kuat tu mmg seronok lah!


ok saya tag kt 3 orang ni..


2) faten hamama 
3) miss fellacca




korang pun join tau...korang kan senyum manis jugak...hehehe






ok tu je...keputusan nye bulan 7 nanti....sabar naaa...


ok..


selamat hari jumaat! jgn lupe lupe pergi sembahyang jumaat tau...


as-salam~~

6 comments:

da owner said...

xbape nak reti join contest lah.hahhahaa..ayyakkk

Nini Hartini said...

alahaiii...sweet nya lesung pipit tu..

good luck ^_^

Nurul Eiman Hikmah said...

hahaha...join la faten...mu kan suka senyum...hehehe

Nurul Eiman Hikmah said...

nini : thanks!

CendawanAkrab said...

salam kenal....moga suksess

Nurul Eiman Hikmah said...

cendawan akrab : thanks! hehehe