Saturday, May 21, 2011

113 Home Sweet Home

Saturday, May 21, 2011
Assalamualaikum semua....

selamat hari sabtu everybody!

nak tau tak sekarang saya dah berada di kampung halaman tercinta ni..sungguh indahnya perasaan bila bangun tidow jek saya berada dirumah sendiri..hehe..seronok sangat.. saya memang dah lama tak balik kampung..ye la kan sibuk sangat..belajar belajar dan belajar..and now saya officially tamat belajar dan join the club of jobless kat rumah ni..hahaha...saya dan 2 orang kakak saya jobless sebab ktrg semua baru habis belajar..seronok kan habis belajar sama2..haha..

pening mak ayah saya nak sara kitorang ni...diorang faham yang anak2 diorang ni tengah mood taknak kerja lagi..biasa la nk holiday2 dulu..haha...seronokkan ada mak ayah yang macam ni..korang jangan jeles...hehehe...

malam tadi sampai rumah dekat kul 12..mak ayah dah tidow..bangun pagi2 dah kena bebel sebab tak kejut mak tidow malam tadi..ala mak bukan camtu..sian kt mak jek nak kejut2 mak..hehe..breakfast mak buatkan nasi goreng..sedapnye..suke2...hehe

jap lagi boleh makan tengahari pulak..mak yang masak..ohhh sungguh indahnya dunia ini!


ni saya nak tunjuk gambar2 terakhir berada di uitm..hehe..saya teman akak saya pergi naik dewan senat...tu la pertama dan terakhir naik atas tu...haha


kereta idaman tu!
























No comments: