Thursday, May 19, 2011

111 - Ulu Kenas, Teluk Batik dan Pulau Pangkor Part 1

Thursday, May 19, 2011
Assalamualaikum...

malam ni terpaksa update banyak2 sebab saya ada banyak benda nak cerita. lepas exam jek 3 pantai saya pergi. bercuti la kan sebab exam dah habis. hehe. feel free je kepala masa pergi jalan2. dalam kepala memang tak fikir langsung pasal thesis yang kena submit. haha..but dont worry hari ini saya dah setelkan semua dan officially saya dah tamat belajar. tunggu result jek. harap tak kantoi la kan. haha.

lepas ke Gold Coast Sepang, saya n the gang pergi ke Perak pulak. 11 anak dara berkonvoi ke sana. haha..meh tengok gambar je lah ok!

mcd seksyen 2..breakfast dulu

teluk batik












ulu kenas





jeti lumut






p/s : gambar banyak tapi saya nk letak sikit jek...hehehe


p/s : ini blog saya, biar je saya nak letak gambar banyak2 pun...hahaha...

5 comments:

nur aishah bte abd hadi said...

woah seronok
pas habis study mmg lah seronok bangat
free giler :)
hee
xtakot ea pegang ular

nur aishah bte abd hadi said...

woah seronok
pas habis study mmg lah seronok bangat
free giler :)
hee
xtakot ea pegang ular

Nurul Eiman Hikmah said...

hahaha...mmg seronok sgt nih...setel sudah tugas sbg student....ha a tak takot pegang ular...pegang jek....nasib baik ular tu tak busuk...haha

msredcheesecake said...

best nye tengok org gi holiday.da lama tak gi holiday.....

beraninye dia pegang ular...eee...

Nurul Eiman Hikmah said...

mr.red : ha a tu holiday dgn kawan2...masing2 nk balik kg dah....

hahaa pegang ular tu mula2 takut..lama2 ok dah....=)