Wednesday, May 18, 2011

110 - sana sini Nur Kasih

Wednesday, May 18, 2011
Assalamualaikum semua...

semua orang tau dah sok start tayangan filem NUR KASIH....promosi filem ni memang gempak..sana sini semua tentang Nur Kasih...saya duk update blog pun depan tv3 ni ada temubual tentang Nur Kasih...orang cakap filem ni best....alaaaa tak sabar nak tengok la....

rugi pulak tak beli tiket awal2 tadi tapi kang kalau beli awal2 tibe2 sok ada hal pulak...kang naya je..alaaaa tak kisah tak jadi antara orang terawal tengok filem ni....huhuhu...memujuk hati sendiri sebab kalau balik kampung kang wayang jauh nun kat bandar tu...huhuhu

alang2 wayang ada belakang rumah sekarang ni kan baik pergi tengok sekarang kan.....ayang meh la ke Shah Alam sok kita tengok Nur Kasih ni...hehehe...tapi masalah nye dia busy sekarang ni....aduhhhh.....

ada kang aku download jek nanti...oooppssss.....hahaha

sape2 yang rajin sok tu pergi la wayang tengok filem ni....saya tak janji sebab saya takut ada hal pulak....