Wednesday, May 18, 2011

109 - u rock sis!

Wednesday, May 18, 2011
Assalamualaikum...

busy busy busy sokmo!
dah lepas exam pun busy lagi....tapi hari ini saya dah settle semua kerja sebagai student dan ini saya mengishtiharkan saya sebagai penganggur terhormat selepas ni..hahaha

oopppsss memang nak cari kerja cepat2...takmoh la menganggur lama sangat..tak syok la...hehehe...

tapi dalam busy2 tu saya sempat datang ke majlis konvo akak saya....pergi pun lepas dia kuar dewan...mana boleh masuk dewan kan jadi better datang lepas habis majlis je lah..haha

tapi menggagau jugak la mencari mana mak ayah n akak saya masa tu...dah la ramai orang kan...puas pusing2 baru jumpa...hahaha

seronok orang lain dah konvo..dalam bulan 10 tahun ni giliran saya pulak..InsyaAllah....hehehe..penat mak ayah saya kena datang konvo anak2 dia je...Alhamdulillah.....

ni saya tunjuk gambar masa konvo akak saya...tu pun curik dari facebook dia je lah! jangan marah yer wahai akak ku sayang...hehehe

mak tercinta, saya, fatehah n hidayah


dtg2 makan dulu...hahaha






wiwit selendang pink!

kami adik beradik tau...




hari panas sangat masa hari konvo tu...tapi bagus la panas dari hujan kan...mintak2 time saya konvo pun panas jugak...hehee...baru lah boleh wat outdoor shooting...heheh




p/s : tak sabar nak konvo! over tau! =p

2 comments:

msredcheesecake said...

ms red tunggu kuar tv je...hahaa...

Nurul Eiman Hikmah said...

hehehe...best la msred nk masuk tv...tv mane?nti boleh tgk...=)