Tuesday, May 17, 2011

105 - Part 1 Indahnya Gold Coast

Tuesday, May 17, 2011
Assalamulaikum semua...

lamanya tak update blog ni. mana taknya lepas habis exam je terus banyak aktiviti. dalam seminggu tiga pantai saya pergi dengan kawan2. seronok sangat. indahnya saat - saat lepas habis belajar ni. hahaha...

kepala rasa free je lepas habis exam. nasib baik penutup exam tu soalan tak susah sangat jadi rasa macam terubat hati dengan soalan2 yang susah before last paper tu...

one day after habis exam, satu classmate saya plan pergi ke Gold Coast Sepang. 1 bijik bas, 12 bijik kereta, belas2 bijik motor. tak ingat berapa bijik motor yang join konvoi tu. memang seronok la. ni first time kitorang konvoi ramai2. dekat seratus orang jugak yang join nih..hehehe

yang naik kereta saya saja dah 4 orang. Jes, Josh, Lako dan saya. dalam kereta bukan main bercerita macam2 untuk hilangkan mengantuk. mana taknya plan gerak kul 6.45pagi. kul 6 pagi dah bangun. tapi bertolak dari UiTM kul 8 lebih....apuuuu....hahaha

biasa la dah ramai2, lagi pun kepala dah free kan tak feel la nk bangun awal2 pagi...hahaha

kita tengok gambar je la...terpaksa buat part by part sebab gmbar banyak sgt...nk show jugak semua gambar...hahaha

me!

penumpang saya yang sweet...haha


dah sampai breakfast dulu

nasi lemak


exchange hadiah..tengok sapa yg dpt hadiah dr saya...haha











ok habis untuk part 1....hehe...to be continued....=)


as-salam~~

p/s : saya pasti akan rindu saat ini....

No comments: