Saturday, May 7, 2011

104 - touching pulak layan hindustan nih!

Saturday, May 7, 2011
Assalamualaikum....

cm biasa hari sabtu cmni ada panggung sabtu kt tv3 kan....saya tengah takde mood nk study pun layan la hindustan petang2 ni...hahah...tengok sorang2 kt rumah boleh golek2 depan tv ni memang heaven la....hahaa


lama tak tengok Shah Rukh Khan & Kajol berlakon sama2....alaaaa korang pun mseti tengah tengok sama kan...hehe....alaaa cite Dilwale Dulhania Le Jayenge tu.....

dah berapa hari tengok iklan ni n rasa nak tengok la...ape la bawak la note2 nak exam ke depan tv tapi banyak tengok tv dari baca nota nya...hahaha










layan kan je la.....seronok la pulak layan hindustan petang2 cmni...hehe




p/s : tapi banyak pulak potong scene....hukhukhukhuk

No comments: