Friday, May 6, 2011

102 - ruang komen saya kt atas bukan kt bawah

Friday, May 6, 2011
Assalamualaikum....

saya tahu pengomen kt blog saya bukan ramai pun...kadang takde komen kalau saya buat entry...hehehe


tapi saya saja nk bagitahu yang ruang komen saya kat atas entry....bukan kat bawah....saya tak tahu nape setting nya jadi kt atas...maybe sebab saya pakai template ni....tapi saya malas nk tukar template lagi dah sebab template ni simple jek....& i love it!


saya suka yang simple2 cm template ni...lagi pun saya dah setting jadi ruangan membaca ni jadi lebar dan besar.....selesa nak membaca dan letak gambar....walaupun entry tu takde sape baca dan saya adalah pembaca setia blog saya sendiri...hehehe


jadi kalau blogger2 semua nak drop komen...boleh letak kt atas entry tu lah....hehe...tapi kalau tersilap letak jugak takpe...it is ok...saya tetap baca dan balas balik....teheeee...

ok la...thanks!



as-salam~~~


No comments: