Friday, May 6, 2011

101 - THOR yang terhebat!

Friday, May 6, 2011
Assalamualaikum....


saya rasa semua orang dah tengok movie THOR...hebat bukan?tersangat hebat!

saya nak preview movie ni...dah tengok lama dah masa hari rabu hari tu lagi...kes nak lepaskan tension habis paper finance..hehehe

mula2 nk tengok FAST5 tapi seat penuh...takde rezeki....padahal saya peminat Paul Walker tu....hehehe....

takpe la tengok THOR pun jadi lah!

dan...

dan...

dan...

movie ni sangat hebat....

grafik dia fullamakkkkkkk...gempak giler!

dan jalan cerita pun best....

tak macam movie Legion dulu boring....huhuhu

cite ni kan dari komik dan tersangat komik la kan...siap ada benda pusing kalau nak masuk ke bumi...funny tapi best giler!



poster pun gempak kan....suka2....hahaha..Natalie Portman pun sangat sweet....=)







p/s : sape kata pakai tukul saje takleh jadi hero...kahkahkah....

No comments: