Friday, April 15, 2011

70 - ku merindu ku tahu kau juga merindu~~~

Friday, April 15, 2011
Assalamualaikum....

lama tak update blog ni....

sangat2 busy dengan kerja2 sebagai student...walaupun tak kerja lagi tapi kerja mengalahkan orang kerja...haha
takpe2...kita layankan je semua tu..nk kata stress sangat tu boleh tahan la...tapi nak kata teruk sangat tu takde jugak...hahaa...ayat belit2 kasi pening je...kuikuikui

minggu ni adalah minggu terakhir kelas...kelas terakhir sebagai pelajar degree kt uitm di hati semua orang ni...tadi last kelas dengan adanya test yang saya pun tak berapa nak study...haha...study2 jek ngntuk...terus tidow sampai esok nya dan bangun2 terus pergi test...hahaa...memang gamble!

last kelas pasni takde pergi kelas lagi dah....huuhu....pasni pergi kerja jek tapi cm taknak kerja...saya nk join skim penganggur kt rumah kampung saya tu...mana tak nye 2 orang lagi kakak saya pun menganggur membesorkan badan kt kampung....korang ni membuatkan adikmu di sini jeles jek! hahaha

takpe2...masa tu join skim pengangguran dengan mak sekali sebab mak pun nk pencen dah bulan 6...haha...pastu moh le kite round2 the world.....rasa kaya jek padahal sengkek nk mampuih...teheee....

biase la last kelas tangkap2 gambar dengan lecturer semua kan...tapi tak sempat semua lecturer la.ada berapa jek kot...rasa2 nya yang betul2 posing nk tangkap gambar kitorang sekelas sorang lecturer tu jek kot...hahaha

minggu depan presentation thesis!!!!

gilo!!!

tak wat ape2 lg!!!

tenang2......

hisap gam lu.....


uweekkkk tuihhhhh!!!

hahaha


ni lah aksi budak tak makan saman..time test pun sempat tangkap gambar lagi kan.....hahaha



last kelas TQM




last kelas post harvest


test postharvest tadi








bergambar dengan sahol...hahaa









minggu depan presentation pastu exam start 28 april dan berakhir 9 mei....

eiman bertabahlah kamu....tinggal berapa saja lagi....chill chill....

kepada semua kawan2 juga selamat berjaya....

love u all!!

as-salam....

No comments: