Tuesday, April 19, 2011

71 - cun sangat n hop sangat!!!

Tuesday, April 19, 2011
Assalamualaikum...

lama betul tak update blog ni sebab sibuk yang melampau dan sekarang br boleh tarik nafasssssss panjangggggg....cm gitu la nafas nya...hahaha....mana tak nye dalam 2 3 hari lepas sibuk dengan thesis...semalam br lepas presentation dan semua nya ok saja...hehehe...MyEm0.Com


lega sebab my supervisor yang sangat sporting....panel pun ok la...nanti lepas exam ada jamuan makan2 students under dia..best kan kan kan....=pMyEm0.ComMyEm0.Com

tapi dalam busy2 tu sebenarnya sempat tengok movie..1st CUN dan 2nd HOP...

kalo dah kaki wayang memang bila2 pun boleh tengok wayang kan...without any problem...ye la tgh serabut fikir2 pasal thesis...moh le kite layan wayang...



cerita ni mengenai artis glemer masuk kampung pastu jatuh cinta kt budak kampung...biase la kan..cliche sangat...tp dia layan la...mmg boleh ketawa besar la....saya memang ketawa tak ingat kiri kanan masa tu...tapi apasal maya karin berlakon senyum je eh...tak nampak natural....huhuhu....

movie ni tengok sebelum presentation sebenarnya...

2nd movie HOP...


cerita mengenai arnab tapi sebenarnya saya lagi suka tengok anak2 ayam tu....CUTEEEEEE sangat....hahaha...

movie ni pun kelakar sangat...ketawa tak ingat...haha...ni tengok wayang ni kt Jusco Kepong...mmg gigih la kan tengok wayang jauh2...hahaha.....

ok la..

next entry will come later...

tata!!

No comments: