Saturday, April 30, 2011

91 - rezeki dia kahwin dengan anak raja

Saturday, April 30, 2011
as-salam~~

dari kecil lagi kita dah baca mengenai gadis yang mengimpikan untuk berkahwin dengan anak raja...kalau dalam buku cerita tu mesti anak raja yang sangat handsome, rambut dia blonde dan disikat kemas..baju putera raja yang sangat kemas dan paling penting pergi dating naik kuda...hahaha..


of course la hensem sebab ni adalah DAVID BECKHAM!! oh my love


elehhh semua orang tau dah kan...sape yang tak pernah baca cerita cmtu dan berangan cmtu...mseti orang semua fikir cmtu...termasuk saya...hikhikhik


dan semalam berlangsungnya perkahwinan Prince William dan Kate Middleton....mesti masa kecik2 si kate berangan nak kahwin dengan anak raja dan impian dia tercapai!


semua orang duk kata kalau orang biasa kahwin dengan putera raja ni family putera raja tu tak berapa suka...kalau tak berapa suka takkan la mereka kahwin...ye dak....mesti suka la tu sebab family Kate tu pun boleh tahan..kaya kan!

takpe...rezeki dia kahwin dengan anak raja....biarkan mereka berbahagia hendaknya...hehehe....





terpancar kegembiraan si Kate tu...eh kalau aku pun gembira nak mapuih! haha

ok lah...

selamat berblogging blogger2 semua...

as-salam~~

4 comments:

Pembawa_Wacana said...

semoga berkekalan... dapat angak seratus!! Yeah! He he

Nurul Eiman Hikmah said...

hehehe...memang tgu jadi yang ke 100 ke?tahniah anda berjaya! haha...thanks follow me ok!

msredcheesecake said...

Cik nurul,
Mak ai seksinya minah minah tu.tak dengar lagi ke lagu diorg?harap biarla best supaya xkene kutuk lagi.keeheeee...

Nurul Eiman Hikmah said...

hahaha...ha a seksi...mula2 dah seksi...tak tahu la kekal ke tak dalam industry...lantak kome la kan...hahah