Saturday, April 30, 2011

90 - Iman Lily & Tiara Rose

Saturday, April 30, 2011
Assalamualaikum...
selamat pagi...MyEm0.Com


hari ni boleh pergi study group sebab next paper adalah Finance....kalau tak study betul2 memang mati laaaaaaaa.....kang ada jawab main hentam kromo jek...haha..

eh hari ni hari sabtu...cepatnya masa berlalu....next paper hari rabu ni...walawehhh time is running out!!sempat ke nk study subjek yang susah giler tu dalam 3 hari jek....isk isk isk....eiman please kuat semangat!!MyEm0.ComMyEm0.Com <<< ehh sampai mcm tu punya semangat ni!


sebenarnya ada cerita nak kongsi..saya tau cerita ni dah kepoh sana sini...tapi nak cerita jugak..sikit jek...hehehe...
Sazzy Falak yang mngandungkan baby girl twin telah selamat melahirkan babynya masa hari khamis tu lagi...28hb Mac 2011 means sama besday dengan anak buah saya hari tu....

sebenarnya saya tertarik dengan nama anak mereka yang diberi....HOW SWEET.....CUTE SANGAT AND SIMPLE....IMAN LILY & TIARA ROSE.....dua2 ada nama bunga....bunga yang cantik dan wangi...pastu iman n tiara...simple je kan....suka2..MyEm0.ComMyEm0.Com

sekarang ni ramai dah orang bagi nama iman @ eiman @ eman kt anak perempuan macam mak saya letak nama saya eiman masa 22 tahun 11 bulan dulu....hahaha....MyEm0.ComMyEm0.Com

eiman ni bukan untuk lelaki sahaja...bila letak nama eiman ke iman ke kt perempuan terus jadi comel...ahaks!
biar nk perasan pagi2...mood baik nih!

weeeekkkkkk....grrrrrrr.....

ok lah!


as-salam~~

p/s : takde gambar baby sebab sazzy nak jadi cam angelina jolie simpan gambar anak berbulan2 baru publish..hahaha


MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

No comments: