Tuesday, April 26, 2011

85 - lelaki mengandung?? OMG

Tuesday, April 26, 2011
Assalamualaikum....


saya saje nk kongsi satu cerita...saya baru je lepas membaca satu artikel mengenai lelaki mengandung....OMG it is true??


selama2 ni kita tahu bahawa perempuan je yang boleh pregnant...melahirkan anak..menyusukan anak kan...


tapi ini lelaki...HOW COME???

lelaki takde rahim ok untuk menempatkan janin...

ini memang kerja gila...gila sangat2...

ini sudah menentang takdir Allah yang menciptakan manusia sebaik-baiknye...telah ditetapkan hanya wanita sahaja yang boleh mengandung, bukannye lelaki....OMG...


artikel yang saya baca tu, ada seorang lelaki yang TULEN telah mengandung...plasenta ditanam di dinding rongga selaput rongga perut untuk menempatkan janin tu...nanti kalau bersalin kena TANGGALKAN plasenta tu....dengar pun dah sakitkan...kenapa lah nak buat sangat kerja gila ni...isk isk isk



wanita2 yang pernah mengandung mesti rasa kecik hati sebab perkara ini dah tak menjadi hak istimewa seorang wanita..betul tak...mseti ramai yang against tindakan lelaki tulen dan dan doktor2 yang buat semua ni....saya percaya tak ramai yang setuju dengan kes ni.....


maybe kt luar sana, para2 doktor dah buat banyak kajian pasal MALE PREGNANCY ni....dan sebenarnya ramai lelaki dah pregnant sebenarnye!!



nanti tunggu la 10 ke 20 ke 30 tahun akan datang...jumlah kelahiran bayi oleh AYAH ni sama banyak dengan kelahiran bayi dari EMAK kan...huhuhuhu




MACAM MANA RUPE LELAKI MENERAN WAKTU BERSALIN EK???KE DIORANG NK CEASER JEK???TAK MACHO LA WEHHHH.....hahahahha




isk isk isk....wallahualam~~~













diatas ada beberapa gambar dan video lelaki yang pregnant.....tengok la dan faham sendiri lah...


isk isk isk takut lah!




as-salam~~~

6 comments:

aEn+aReaL=Ryan said...

o0o..dia nie.. kalau tak silap sy dia sbnarnyer ppoan pastu nk jd llki..pastu dia nk rasa pregnant lak..

Nurul Eiman Hikmah said...

ye ke....ha a kt gambar kedua tu nampak breast dia berjahit...perempuan la tu kot..tp yg gmbr 1st tu mmg lelaki tulen pastu dia pregnant....

shizakiena said...

eiman lenkali baca la artikel tu betul2 jgn bagi org salah faham

Rad Zuan said...

ishk!
tak COOL seyh~
haha~
apalah dunia~

Nurul Eiman Hikmah said...

shizakiena = tak salah baca ok..this is true!

Nurul Eiman Hikmah said...

rad = mmg sgt2 tak cool ok..hahaha