Tuesday, April 26, 2011

84 - isk isk isk geram betul kena hack nih!

Tuesday, April 26, 2011
Assalamualaikum....





aduhhh malam2 rasa geram gilos sebab internet kt rumah makin lama makin lembab nk mati * sila guna perkataan sopan sikit...hahaha



mana tak nye makin lama makin susah nk load ape2 page kalau nk online...aduh geram nye....kalau nak wat entry lagi la makan berjam2 padahal sekejap je boleh siap....kalau nk upload gambar lagi lah! jenuh nak tunggu nye haaa...


sebelum ni ok jek nk upload gambar ratus2 dalam setiap entry tu no hal la..ni makin lama makin susah nk upload pastu give up la kan letak 3 4 keping jek gambar...dah tak jadi seronok....isk isk...wat orang bad mood jek......


ni yang kena tukar password internet baru ni....kalau nak tau, saya kat rumah ni pakai stremyx wireless...kena la pakai wireless sebab kongsi satu rumah dan masing2 jenis online kt bilik sendiri2 kan.....



tapi ada yang JAHAT!! diorang boleh hack dan MELEMBABKAN internet kt rumah ni...CETTTT!!!...


signal memang full....full bar siot sebab modem tu depan mata aku jek tapi line nye lembab!!


hoiiiiii orang bawah rumah korang jangan la jadi silent theft.....pencuri dalam diam hack2 aku nye internet...aduhhh geram nyeeee lah!!


tak kire la orang bawah rumah ke sebelah rumah ke....aku bayar bil korang pulak nk curik internet rumah ni....isk!

takpe2...lepas ni aku tutup suis internet pastu aku betul kan internet rumah pastu letak pasword susah2...biar susah korang nk hack....

padan muka!!
hahaha





ok lah!
time to tutup suis internet!!!!


as-salam~~~




MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

8 comments:

berita sengsasi said...

jepun jahat kedengki

Nurul Eiman Hikmah said...

dulu jahat...skrg??ehmmm sian kt diorang pulak...hehehe

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

blogwalking..... ^_^

maraH betuL ye... tuka passwoRd panjang2... jgn nnt lupa pulak suda.... he2~

FARISZ@AZ.Com said...

wa alaikum salam.
kalau internet di hack , mungkin ia pakai alat kecil free internet . tengok ramai online shop jual. kesannya menyusahkan orang lain.

msredcheesecake said...

Cik nurul,xbes kn kalu org hack wireless kite.kite bako je org tu...keheeee...da follo

Nurul Eiman Hikmah said...

izzat nazmi = tu la nk tukar panjang2 biar org tu susah nk hack..lembab sgt dh internet ni....terbakar rasa...hahaha

Nurul Eiman Hikmah said...

farisz = alat kecil tu ape eh??nk serbu rumah org tu cari....hahaha...geram2....=p

Nurul Eiman Hikmah said...

msredcheesecake = tu la..mmg geram sgt la....thnks follow me...teeeheee...