Monday, April 25, 2011

83 - Happy Birthday Ayah...I Love U

Monday, April 25, 2011
Assalamualaikum....

wahhhhh saya happy sebab hari ni besday ayah saya....walaupun saya sekarang jauh dengan ayah saya....tapi saya nak wish besday kt ayah saya.....



rindu sangat kt ayah saya....lama tak jumpa dia sebab saya dah lama tak balik kampung....saya busy kat sini....nanti lepas exam baru balik kampung dan jumpa ayah....

Ayah....

adik nak wish happy besday yang ke 61 kat ayah...semoga sihat selalu...bahagia selalu....senyum selalu....jaga kesihatan baik2 tau...adik sayang sangat kt ayah.....nanti adik balik kampung kite celebrate besday ayah kt Pizza Hut tau tapi ayah yang kena belanja la...hehehehe.....sebab ayah lagi suka pizza dr makan kfc kan...hehe...takpun kite wat BBQ ke....I LOVE U SO MUCH AYAH!!!!




ayah saya sudah 61 thn la....tapi kan ayah saya masih sihat tau....dia masih boleh wat kerja kebun...boleh lagi nak drive jauh2....sebab kadang2 ayah drive dari Johor to Kelantan by himself...terer kan...hehehe...



ayah ikut cara mak jaga kesihatan...dia punya ubat supplement sama banyak cm mak....sanggup berhabis beratus2 untuk jaga kesihatan dia.....kitorang adik beradik gembira sangat sebab ayah rajin nk jaga kesihatan dia....kami sayang ayah....


ayah juga dh berhenti smoking.....terer lah ayah!! ayah juga dah berhenti minum air teh dan ganti dengan air teh cina jek...setiap hari dia minum air teh cina tu je....kami sayang ayah....




sekarang saya kt Shah Alam...ayah kt kampung...tak tahu akak2 saya kt rumah celebrate ape kt ayah...tunggu je la berita petang ke malam kang...hehehe...


nanti saya balik kampung.,saya pulak yang celebrate besday ayah....hehehe.....

Hj Md Ulang bin Abd Rahim







itu la ayah saya yang tercinta....mmmuuuuaaahhhh.....




k lah! tata


as-salam~~~

4 comments:

Izatie said...

Happy Birthday Uncle ^_^

Nurul Eiman Hikmah said...

Thanks izatie...nanti i ckp kt ayah u wish besday dia ok...=)

MesmeRize Me said...

hi :)))))))))))))))))))...thanx coz melawat blog saya yer...

Nurul Eiman Hikmah said...

mesmerize = orait...u re welcome....keep in touch ok...=)