Monday, April 25, 2011

82 - 1st Contest Anis:Pic Percutian

Monday, April 25, 2011

Assalamualaikum...

sempat pulak nk join contest...hehehe...

ok taip laju2....ada note tengah melantun lantun suh di baca...hahahah

kite nk beramah mesra dan berkenalan dengan orang kan jadi kite join la contest nih...hehehe

ok start now!!!

nama contest tu 1st Contest Anis: Pic Percutian

ni blog dia.....jangan lupe visit2 blog dia ok....

Miss Anis nye blog <<<< blog orang yang wat contest ni...hehehe

pic yang saya nak letak adalah...jeng jeng jeng.....










ni la masa saya n the geng pergi ke singapore....pergi berenam tapi 3 orang lagi tukang amik gambar anak dara sebab ada 3 kamera...hahaha....

tau kan itu adalah Merlion....nama tempat ni Merlion Park...kitorang dapat port paling best sekali iaitu kt bahagian sisi merlion tu dan nampak aor terjun tu kuar dari mulut singa tu...hehehe...

memang excited sangat dapat pergi situ....kitorang pergi sana balik hari...malam tu terus kuar la dari singapore...

gini ceritanye.....saya kuar rumah daru kul 5 pagi sebab nk masuk singapore ni awal2 la sebab jemmmmmmmmmmm teruk kt 2dn link ni....pastu masuk2 singapore kitorang terus menuju ke sentosa dan main2...main2 dalam tu memang best giler la...nanti ada gambarnye...hehehe....

pastu jalan2 lagi pusing satu singapore ni...dan yang paling best nye sistem pengangkutan awam diorang TERBAIK LAH! senang jek nak kemana2....serius!

dah jalan2 around kul 9 malam tu kitorang nekad jugak pergi ke Merlion Park ni....tapi kitorang salah turun train dan terpaksa menapak sejauh 3 km untuk pergi ke sini.....hukhukhukhuk...sadis...TAPI.....bila sampai sini gembira tak terkata...baru la dikatakan menjejakkan kaki kt singapore kan....THIS MERLION PARK LAH!

posing2 sampai tak ingat donia pastu balik....

sweeeet memory la....
pasni ntah bila nk pergi ke singapore lagi.....huhuhuhu














saje nk letak gambar lain supaya dapat meneguhkan karangan saya di atas...hahaha....

ok saya tag kt :
2) fatin hamama
3) adeq azie

hope korang pun join ek...hehehe






ok dah....abis cerita....


sape yang kena study tu sila sambung study mcm saya....exam sok tulat jek....hahaha


ok tata!

as-salam~~~

1 comment:

anismelon said...

ehe..tenks yup sbb sudi join..:)..nice place btw..bile na dpt pg jugak neyh..hehe..:)

gud luck yup dear..gud luck 4 tis contest and gud luck 4 ur exam..:)..tunggu result contest lepas 1/5 yup..:)