Sunday, April 24, 2011

80 - Puncak Kasih Kita

Sunday, April 24, 2011
Assalamualaikum.....

malam ni malam minggu...malam minggu korang sumer buat ape??

saya nak pergi tengok wayang.....hehehe...
ape lagi yang kitorang suka buat selain tengok wayang kan...hehehe...

gigih ni pergi Jusco Kepong jauh2...hahaha....
saya kena buli drive tau...hari ni dia banyak buli saya...dia 'baik sgt' hari ni...hukhukhuk.....

tapi takpe sebab dia belanja tengok wayang ni....kitorang sepakat nk tengok The Roomate...
ingat cerita ni cerita hantu tapi cerita saiko2....

ala ala ala menci2 tengok cerita cmni...last dia ada masalah mental....CHOIIII!!!!!

dah la cerita mcm ni dah selalu ada kan....nasib la tengok cerita mcm ni.....nanti kita tengok cerita lain pulak ye abg...hehehe


ehhh rupe2nya yang jadi saiko tu adalah heroin dalam cerita the GOSSIP GIRL...tapi saya jarang tengok gossip girl tu...hehehe




they are too sweet...tapi kita semua tau yang cam gigandet ni dah kawen....n siap ada anak lagi.....tapi saya cakap kt abang yang cam gigandet tu hensem sangattttttttttt....dan dia jeles sebab tu setiap kali cam gigandet kuar dia akan tutup mata saya.."baik baik" !!! hahahahaha





tengok mata dia....jatuh chenta!!!!!!!

ntah pandai main ntah tak....hahaha


pastu balik tadi bawak slow je.....sebab ada mat rempit kat jalan tadi...kang takut tersalah jalan mau terlanggar diorang, mau tak sok saya masuk metro muka depan ..isik isk mintak jauh....nauzzubillah!!

bawak pelan2 je...janji selamat sampai kan....

masuk dalam kawasan flat..kuar la lagu ziana zain puncak kasih...alahai....masa tu dah masuk parking dah time tu la nk kuar lagu tangkap feeling punya kan.....takkan nk stay dalam kereta malam2 buta kan...takut!

hahaha...

dengar separuh terus cepat2 naik ke rumah...hahaha....

sebagai ganti yang tak dapt dengar tu...saya nk tempek video lagu tu kt sini...teheeeee.....
jom kita kak ziana kita nyanyi sambil angkat2 kening dia....hahaha.....




ok....jangan jerit kuat2 tau...dah malam ni....hehehe


as-salam~~~

4 comments:

Asha Shalina said...

best tak cite tu? hehe..

Nurul Eiman Hikmah said...

ehmmmmm 6/10....boring sikit la...saiko jek....hehehe

shams said...

salam ..
shams dtg dari belog abg ben cari blob baru..
terima kasih sudi singgah belog sham..
membuat kunjungn balas...
n follow kamu...

da tgk gak cite ni..
best la gak..
penat cuak je tgu scene2 yang agak mencemaskan...

Nurul Eiman Hikmah said...

hahaha..cuak mmg cuak la....ingt kan si rebecca tu akak dia ke ape kan...rupenye saiko....hehehe

thnks follow saya jugak!