Saturday, April 23, 2011

79 - Crocs

Saturday, April 23, 2011
Assalamulaikum....

alaaaa hari nk hujan la ni...gi mana mau keluar petang ni...waduh2.....

hari dah mendung....hukhukhuk....

mata pun dah ralip2 jek2 ni..pejam kang terus tertidow kan....

tapi takleh tidow...dah janji nk kuar ptg ni...dah simpan perut sebab nak pergi makan..hehehe....

sebenarnya saya nak cerita pasal my buaya aka known as CROCS!! hahhaha

bila masa pulak saya nak bela buaya pulak....






uishhhh lama giler dah saya pakai kasut crocs tu...memang feveret lah...kalau kuar rumah terus sarung kasut tu...ke mana2 pun tak kisah...hahaha....pergi kelas pakai kasut tu...pergi dating pakai kasut tu...pergi jalan2 pakai kasut tu.....sayang giler kt crocs ni...hehehe....

dan....

dan...


tadi baru saya basuh dia setelah beberapa bulan...kuikukkukui....sian dia kan...dan saya tambah perhiasan kt dia....biar dia cute sikit di kaki saya....hahaha....giteeewwwwww!!

tapi kan tapak kasut ni dah licin sangat....sedih!!

kalau hujan n jalan atas simen confirm nk terjatuh.....

sekarang susah nk cari design ni....design ni je yang saya suka.....

sape2 tau ada yang jual design ni bagitahu saya....

saya nak beli baru....heehehe




kang petang kuar time hujan2 redha je lah!!

2 comments:

syamsiyati said...

i love that jitbits...

Nurul Eiman Hikmah said...

hahaha....lama dah beli jibbits tu tapi td baru letak kt kasut....tapi kan yang power puff girl tu dah tanggal tadi sb kne pijak dgn shizakiena...ceh!