Saturday, April 23, 2011

78 - BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

Saturday, April 23, 2011
Assalamualaikum....

alahai....orang join pastu saya pun sibuk nak join jugak...malu sebab follower tak sampai 50 pun nih!.hahahaha.....

takpe2....jangan malu jangan segan....nk join join aje...betul tak...hahaha...

ok START NOW!!!

1) Letak header dulu.....



2) Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! dan linkkan ke entri ini ..


3) DAN last sekali jawab soalan encik ben ni....

Satu soalan mudah .. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan  Siapakah sumber inspirasi anda ? Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan ..

ni yang mula nak mereka ayat skema sebab lama tak taip benda yang skema2 ni...hehehe....ok2....orang-orang yang mempengaruhi saya berblog adalah blogger blogger yang ada....saya ni dulu silent reader je....banyak jugak blog yang saya baca macam Hanis Zalikha, mak dia tu Nani Rostam, Cik Epal Gonjeng...Kak Nurul Ain @ L.O.V.E....Bows n Rose...Fatin Liyana....blog Borak Kosong...Kisah Lynna....ramai2 lagi la...sampai terpaksa buat favourite kt google supaya senang nak cari blog diorang kalau nak baca update....
kedua....orang yang perngaruh saya buat blog adalah saya sendiri....saya suka tangkap gambar dan ceritakan apa yang saya buat pada hari itu...special day saya....perkara2 yang menggembirakan saya...dan juga benda saya nak kongsi....ape salahnye berkongsi2 kan...sharing is caring...teheeee....

sumber inspirasi saya adalah blogger2 yang ada...suka tengok blogger yang selalu update blog diorang dan menceritakan ape yang diorang buat....seronok sangat...dan paling best kalau diorang bagi tips2 yang best lah....

last sekali.....sumber inspirasi saya adalah follower2 saya...walaupun diorang ni sikit jek tapi saya selalu baca blog diorang kalau ada update....ada yang bagi nasihat....kalau ada contest2 kadang2 saya join jugak...hehehe...


ok dah!!

sok lusa ke tulat ada exam...mau study lorrrr!!

as-salam~~~

24 comments:

sueperbs said...

hai.. salam pkenalan... dh follow kamu... gud luck exam ye.. *_^

Nurul Eiman Hikmah said...

salam perkenalan....saya juga dah follow kamu....hehehe.....

zacky ~786~ said...

dtg dari BA ~

mas saari said...

salam singgah n follow sini...
Mas dtg intai2 siapa sumber inspirasi awak!

anismelon said...

salam..anis datang dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Pemuda Haparan said...

ziarh dr blog BA..
http://zonesaye.blogspot.com/

Elih Japahar said...

Hye...follow awk, walking dr abg ben

Isteri @ Ibu Cute said...

Hai! salam pkenalan...Saya dah follow kamu...Ni ambik Link dari blog Ben Ashaari....

Nurul Eiman Hikmah said...

zacky 786....saya juga dah follow kamu...thanks2....rajin2 la ke sini....

Nurul Eiman Hikmah said...

mas saari....saya juga dh follow kamu...hahaha...malu saja sumber inspirasi saya tu...=p

Nurul Eiman Hikmah said...

anismelon...saya juga dh follow blog awak...dan rasa nk join contest pic percutian tu....hehehe...

**bagi saya menang ek....=p

Nurul Eiman Hikmah said...

elih japahar : kmk dh follow blog ktk...kmk pandai kaka sawak juak...hehehe

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Nurul Eiman Hikmah said...

isteri @ ibu cute : dah follow blog akak...mari kite meramaikan follower...hehehe

Nurul Eiman Hikmah said...

ohhh pemuda harapan : cmner nk follow blog kamu....tak leh la...nanti saya try lg ok....

Nurul Eiman Hikmah said...

shaherah : dah follow blog kamu..gothicnya! hehehe

Nurul Eiman Hikmah said...

pembawa wacana : saya juga dh follow blog kamu...nk join review dalam review tp tak faham la.....

shat said...

hi salam perkenalan :)

http://shatpunya.blogspot.com

Nurul Eiman Hikmah said...

shat : salam perkenalan juga...dah follow blog kamu....=)

EimaruSi|ence™ said...

Salam.

Eima datang dari segmen abg Ben. Eima follow awak, follow eima balik yer...

Mari kita meriahkan dunia blog!

Lulu caldina said...

Lulu singgah untuk up trafik blog ni....selamat pagi!!

Fariza Othman said...

Aksm Nurul. Sya follow back kamu ya!! Interesting blog. Wow, Abg Ben follow you. Good!!

Nurul Eiman Hikmah said...

haaaiii fariza : saya juga sudah follow blog kamu...nice to meet u....selalu2 la jenguk ke sni ok...=)