Friday, April 22, 2011

77 - dua ekor tikus lari berciciran~~~

Friday, April 22, 2011
Assalamualaikum....

wahhhhhh hari ni dari pagi sampai ke maghrib saya n the gang duk kt fac....gang2 tu adalah gang2 saya under supervisor yang sama untuk thesis....hari ni bertungkuihhh lumuihhh la siapkan segala2 nya.....segala isi, tatabahasa, dan yang paling penat nak edit format....ape kebende format ni susah tol lah! hahaha

dan dan dan saya adalah orang terakhir supervisor saya check draf saya....hukhukhukhuk.....

sebelum tu dia sibuk check draf orang lain dulu..sebelum2 tu saya sempat la betul kan format dgn senior phd...check references dgn senior master....pastu baru supervisor check final draf....tapi tengah2 tunggu turn supervisor saya ada meeting pulak...sabar je la kan...kena tunggu dia habis meeting pulak kan....

takpe2....sabar2....tapi berbaloi jugak...siap kerja saya.....dan malam ni dapat print sumer sekali...hippp hippp horraayyy!!

nak tengok ragam budak2 yang pening melayan thesis mereka...mari kita saksikan....ssyyyhhhh diam2 je sebab saya upload kt sini diam2 jek...mereka2 semua tak tahu...kekekeke.....


tengok muka masing2!

budak tgh pening pasal format...hahaha

kes printer rosak n then kitorang sumer takleh nk print...huhuhuhu

terbeliak biji mata tgk thesis..hahaha

thesis saya yang dah siap...keekekkee

budak gembira sakan!


sampai terbaring!

saya n the red queen!!







hahahaha....yang berkerut....yang terbaring...yang terbeliak mata...yang pening2 lalat...yang gembira sebab dah siap thesis <<<< saya la tuh! hahaha


jap lagi nk print pastu bersenang lenang.....hehehe

ok lah!!


sorry kawan2 terupload gambar korang!
hehehe


as-salam~~~




dua ekor tikus lari berciciran saya nampak masa saya nak parking kereta tadi...nasib baik saya nampak masa dalam kereta lagi...kalau dah kuar kereta baru nampak, mau saya pulak yang lari berciciran....hahahaha

No comments: