Thursday, April 21, 2011

74 - semua orang sibuk study...saya sibuk update blog...hahaha...padahal banyak giler tak study lagi.....padan muka aku kan.....=p

Thursday, April 21, 2011
Assalamualaikum...

niat di hati nk update blog banyak2 selalu tak dapat...jiwa kacau sangat! hahaha....

sekarang ni dah nk start exam....so kelam kabut la nk study mcm2 nak2 paper saya ada 2 hari berturut2...memang padan muka lagi sekali la...baru sekarang kecoh cari note kt member2 semua...tak dapat yang hardcopy dapat yang sofcopy pun ok lah! hahahaha....sekarang teknology kan...semua tu kejap jek dapat wat....

saya nk kalau nak study kena datang mood nya....kalau tak datang mood memang tak kuasa la...duk golek2 jek la...hahahah......
MyEm0.ComMyEm0.Com


ahhhhhhhhhhh jiwa kacau tol laaah!!!!


rindu nak balik kampung...duk kampung diam2...makan minum semua ada depan mata....syoknyeeeeeeee.....

tak sabar nk join the penganggurs kt rumah tu...best nyeeeee...mari kite besar2 kan badan kan....hahaha....
MyEm0.ComMyEm0.Com

akak saya 2 orang memang tengah tak kerja...mak dah nak pencen...ayah cakap pulak kalau mak pencen dia pun nk pencen jugak....ehhh boleh ehhh nak pencen2 bila2? alaaaa ayah tokey suka hati dia nk kerja ke taknak...hahaha....

meriah la rumah time tu.....sumo2 jadian ada kt rumah ....hahahha....syoknyeeeee....

tak sabar sangat nk habis exam....
MyEm0.ComMyEm0.Com

exam start 28 dan 29 april....alaaaa mcm tak rasa je kan 2 hari berturut2 pastu 4hb mei pastu 9 mei....jap jek tu....memujuk hati sendiri....hehehe...

ooopppsss one thing....13hb mei akak saya konvo....tapi 9hb mei dia dtg amik jubah dan tentu2 la 12hb mei mak ayah saya datang shah alam...suke2....yaaauuuwwwww!!!


pastu moh le kite meronggeng balik kampung....ayah n mak banyak planning untuk anak2 dara mereka yang telah habis belajar ni...jommmm kite melancong!!!! hooorreeyyyy2!!!!
MyEm0.ComMyEm0.Com


ok2...pepehal pun kena study for the coming exam ok.....

ok daaaa.....


as-salam.....

No comments: