Sunday, April 10, 2011

66 - pening pening lalat langau lah!

Sunday, April 10, 2011
Assamualaikum..

malam ni ada dinner untuk kitorang yang dah last sem ni...means final sem...wat kat Intekma UitM...hotel la jugak...haha...xpe2 janji ada dinner...kite tak mampu nak wat dinner kt PWTC beb...hahaha....



tapi masalah nye sekarang tema nye 60-an...gilo ke ape...mana ada baju 60-an beb....cara paling selamat pakai kebaya ala2 saloma tu kan...tapi nak pulak aku pakai kabaya saloma cmtuh....memang tak lah...kuikuikuik...

tak kuasa makcik tau!!





aku plan nk pakai baju yang corak2 nye ala2 dulu2 punye....pastu pakai blazer n suar jeans...suar jeans???haiyoooo ni dinner la weh...sila hormat majlis.....huhuhu




oooppssss sila hormat saya jugak sebab xde duit nk beli suar slack ke skirt ke...hahaha...



lantak la..janji pakai baju...bukan tak berbaju kan...hehehe....



tunggu la dinner malam ni cmner.....ikut suka hati aku je kan...hahaha....

malam ni gambar puas2 pastu upload juta2 kt sini...hehehe....

asslamualaikum!!


budak kening bersepah!! hahaha
ada kang aku pakai cmni jek pergi dinner...hahaha...kamu nk kena halau dari hall tu ke???kuikuikuik

No comments: